Bine ați venit la Restaurantul Pescăruș din Herăstrău!
Ne bucurăm să vă întâmpinăm într-un mediu special, unde puteți savura preparate deosebite pregătite cu grijă de bucătarul nostru principal. Vă invităm să descoperiți Meniul Chef-ului, o selecție de delicii culinare care se schimbă în funcție de sezonalitate, pentru a vă oferi mereu cele mai proaspete și savuroase ingrediente.
Meniul Chef-ului include:
DUET FAGRY ȘI TON
pește fagry*, ton roșu*, brânză parmezan, morcovi, sparanghel fresh, capere, cartofi, mălai, unt, usturoi, baby spanac, lămâi, sare, piper.
146.91 kcal/ 100 g
360 g/ 129.00 lei
CARPACCIO DE CARACATIȚĂ
tentacule caracatiță*, ardei kapia, roșii cherry, mango, alune de pădure, sos sweet chilly, sare, fresh portocale.
172.89 kcal/ 100 gr
150 g/ 89.00 lei
TATAKI DE TON IN CRUSTĂ DE FISTIC
fistic, ton roșu*, păstârnac, mango, ceapă roșie, verdeață, sos soia, ulei floarea soarelui, sare, portocale, baby spanac, zmeură
247.19 kcal/ 100 g
240 gr/ 79.00 lei
PAVLOVA
Celebru desert servit cu fructe de sezon, mango și lămâie
ou, lapte, frișcă lichidă, căpșuni, zahăr. 219 kcal/ 100 g
150 g/ 47.50 lei
Vă așteptăm cu drag de luni până duminică pentru a vă bucura de o experiență culinară de neuitat!