Restaurant cununie civilă București

Indiferent dacă îți dorești o petrecere restrânsă de cununie civilă sau una extinsă, Restaurantul Pescăruș este alegerea potrivită.

Aflat în parcul Herăstrău, într-un cadru natural superb, cu o terasă cu vedere către lac, îți oferă posibilitatea de a realiza cele mai frumoase fotografii, alături de cei dragi.

Avem mai multe variante de meniu, atât clasice cât și exotice și le poti personaliza pentru copii sau pentru cei cu regimuri speciale, astfel încât să te asiguri că toată lumea se va simți minunat.

Restaurantul Pescăruș este unul dintre cele mai mari restaurante pentru cununie civilă, din București, cu o capacitate de 600 de locuri,  pe terasă și 400 de locuri, în interior.

Îți punem la dispoziție un consilier pentru evenimente, cu care poți stabili toate detaliile petrecerii și care te poate ajuta cu recomandări pentru toate celelalte servicii necesare (aranjamente florale, decorațiuni, foto-video).

 

EVENIMENTE SPECIALE

CORPORATE

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Pescăruș te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

CUNUNIE CIVILĂ

Restaurantul Pescăruș îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

NUNTĂ PE LAC

Dacă îți dorești o nuntă iesita din tipar, într-un ambient plin de verde, pe malul lacului, Pescăruș este alegerea potrivită, venind în completare și cu cele mai rafinate preparate și băuturi.

BOTEZ

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Pescăruș, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!