Cununie civilă

Indiferent dacă îți dorești o petrecere simplă de cununie civilă sau vrei să inviți mulți oameni și să ai un program artistic, Restaurantul Pescăruș este alături de tine.

Aflat în parcul Herăstrău, Restaurantul Pescăruș te așteaptă într-un cadru natural superb, cu o terasă cu vedere către lac și cu posibilitatea de a realiza cele mai frumoase fotografii alături de cei dragi în parcul Herăstrău, fără sa fie nevoie să mai căutați în tot orașul un loc perfect pentru a crea amintirile unei zile minunate.

Îți punem la dispoziție un consilier pentru evenimente, cu care poți stabili toate detaliile, de la meniu, la decorațiuni, la flori, fotograf și orice mai ai nevoie. Avem mai multe variante de meniu și poți alege meniuri diferite pentru copii și pentru cei cu regimuri speciale sau alergii, astfel încât să te asiguri că toată lumea se va simți minunat.

Restaurantul Pescăruș este unul dintre cele mai mari restaurante pentru cununia civilă din București. Cu o capacitate pe terasă de 600 de locuri și 400 de locuri în interior, de asemenea foarte căutat pentru organizarea evenimentelor.

Oferim mirilor posibilitatea de a crea un meniu mai exotic, dacă aceștia își doresc preparate mai deosebite, păstrând întoteauna ca variantă clasică, meniul tradițional românesc.

 

EVENIMENTE SPECIALE