Botez

Prima petrecere a celui mai nou membru al familiei este botezul. Imediat după slujba de la biserică mesenii se adună pentru a se bucura alături de familie.

Unul dintre cele mai frumoase restaurante pentru botez din București este Restaurantul Pescăruș. Un loc ideal, mai ales pentru familiile care vor să-și aducă și copilașii la petrecere, pentru că este situat în cel mai mare parc din București, parcul Herăstrău.

Accesul se face foarte ușor în restaurant, iar priveliștea este extraordinară, atât vara, cât și iarna, lacul Herăstrău ducând cu gândul la locuri îndepărtate și locația aducând acel aer de restaurant cochet aflat la malul mării Mediterane.

Meniul poate fi customizat în funcție de preferințe. Avem o gama diversificată de preparate, pentru cele mai exigente gusturi. Platourile și felurile pe bază de pește sunt vedetele Restaurantului Pescăruș, însă la noi poți opta atât un pentru un meniu clasic, cât și pentru un meniu inedit pentru botez. Ne gândim mereu la cei mici și pentru ei îți oferim meniuri speciale, pentru ca toată lumea să fie fericită cu mâncarea oferită.

Capacitatea Restaurantului Pescăruș este de 600 de locuri pe terasă și 400 de locuri în interior. Astfel, evenimentul poate fi oricât de mare îți dorești. Ospătarii noștri sunt fericiți atunci când fiecare mesean simte că este cel mai important oaspete al restaurantului.

Poți contacta oricând consilierii din cadrul grupului City Grill pentru a organiza evenimentul perfect.

Abia așteptăm să-ți prezentăm cele mai delicioase meniuri pentru botezul copilului tău.

 

EVENIMENTE SPECIALE