Evenimente corporate

Petrecerile corporate sunt la modă și fiecare companie face tot posibilul să găsească activități și locații cât mai deosebite pentru ca angajații să se simtă cu adevărat răsfățați.

La Restaurantul Pescăruș găsești stilul și eleganța de care ai nevoie, fiind locația ideală pentru petreceri corporate în București.

Avem un meniu modern, exclusivist, unde predomină preparatele din pește proaspăt, mâncărurile mediteraneene, platourile, burgerii, friptura sau cum ne place nouă să spunem... bucătăria portuară! Poți crea platoruri inedite sau meniuri speciale pentru angajați. Consilierii noștri îți stau la dispoziție cu idei pentru ca toată lumea să se simtă minunat. Am organizat foarte multe petreceri corporate, fie de Secret Santa, aniverasări de CEO, petreceri pentru departamente, baluri, petreceri tematice și știm care sunt așteptările invitaților.

Capacitatea restaurantului nostru este de 600 de locuri pe terasă și 400 în interior. Un mare avantaj îl reprezintă și faptul că restaurantul este în inima orașului și se poate ajunge ușor din orice loc al Bucureștiului, în plus priveliștea lacului și a parcului Herăstrău încântă pe toată lumea.

 

EVENIMENTE SPECIALE