PESCARUȘ HERĂSTRAU

 
 

Restaurantul Pescăruș a constituit mereu un punct de referință, reprezentând locul despre care toată lumea știe, unde poți vedea actori, cântăreți și celebrități și unde te simți bine, indiferent dacă vii la un eveniment, organizezi unul sau poate îți place să iei prânzul alături de colegi, iar în weekend să-i scoți pe cei dragi la o masă în Herăstrău!

 

 

Din 2015, fiind acum sub umbrela City Grill, te așteptăm într-un decor nou, mult mai confortabil, care aduce aminte de restaurantele pescărești și mediteraneene din întreaga lume. Am încercat să creăm o atmosferă relaxantă, care să se potrivească decorului natural, parcului și lacului Herăstrău.

Îți oferim atât meniuri de prânz, dar ne putem vedea și la un mic dejun cu un meniu special. În restul timpului, meniul à la carte, te așteaptă oricând cu cele mai bune preparate mediteraneene, pescărești alături de preparate românești și internaționale.

Oricând îți dorești să organizezi un eveniment într-un restaurant din București, fie că este vorba de o seară corporate sau o nuntă, de exemplu, consilierii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune idei și meniuri pentru momente speciale.

Te așteptăm cu drag!