Descoperă pești locali sau din colțuri îndepărtate ale lumii, pregătiți cu ingrediente excepționale și gătiti într-un stil cosmopolit, inspirat din tradițiile și gusturile autentice ale Bucureștiului.
PĂSTRAV A LA CHEF
File de păstrăv copt pe plită, servit cu sos olandez şi acompaniat de tartă de mălai verde cu zuchini şi tartă de legume.
NISETRU DĂ NORDULUI
File de nisetru românesc servit cu edamame și sparanghel trase în unt cu usturoi. Zuchini pe plită şi sos Olandez.
THE PLATOU
File biban de mare*, somon*, dorada file*, păstrăv* file (prăjite în mălai, parmezan, sos de smântână, sos tartar, odihnite pe plită apoi trase la tigaie cu vin, unt şi usturoi) cu cartofi copți cu parmezan.
BIBAN PESCĂRUŞ
File de biban* în crustă de cartofi şi parmezan cu baby spanac, usturoi şi sos mediteranean.
BIBAN PĂ LEJER
Biban de mare* în crustă de sare cu ierburi fine şi ulei de măsline X.V.