Noul Restaurant Pescarus Feeria va ajunge imediat in top-ul preferintelor tale. Decorul este unul de exceptie, iar meniul la fel de savuros, asa cum te-am obisnuit.

Inainte sau dupa o sesiune de cumparaturi in Baneasa Shopping City, alege sa te relaxezi si sa mananci ceva savuros in noul Restaurant Pescarus Feeria.

Te poti bucura de bucataria portuara moderna: peste, fructe de mare, fripturi, ciorbe, dar si preparate cu specific traditional romanesc.

Descorul este unul de exceptie, contemporan, realizat de designerul si arhitectul Mihai Popescu. Atmosfera si serviciile sunt la inaltime, asa cum te-am obisnuit!

Daca Restaurant Pescarus Herastrau a luat nastere in 1938 si a gazduit personalitati istorice, noua locatie abia isi asteapta clientii pentru a-si scrie propia poveste.

Ne gasesti in zona Food Court, Galeria Feeria.

Vezi imagini din Restaurant Feeria
evenimente
speciale

Corporate

Restaurantul Pescăruș te ajută să organizezi cea mai reușită petrecere corporate pentru tine și echipa ta. 

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Pescăruș îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Pescăruș, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe