DESPRE NOI

Restaurantul Pescăruș este primul restaurant din Parcul Regele Mihai I, din București. Proiectat în 1938 de doi arhitecți renumiți, Horia Creangă, nepotul scriitorului Ion Creangă și Haralamb Georgescu, localul a fost alături de bucureșteni la bine și la greu, fiind martorul multor schimbări politice, dar și locul în care mereu s-au ospătat personalități marcante din România și din întreaga lume. I-am avut oaspeți pe regele Spaniei – Juan Carlos, fostul președinte al Israelului – Shimon Peres sau Anatoli Karpov – marele maestru al șahului.

Primii meseni au poposit aici în 1939 și, de atunci, multă lume a trecut pragul Restaurantului Pescăruș.

Din 2015 este parte a grupului City Grill, alături de restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu' Berarilor, Caru’ cu bere, Hanu’ lui Manuc și Becker Bräu. Restaurantul a fost redecorat în întregime, având acum un aer modern de trattorie de lux de pe țărmul Mării Mediterane. Capacitatea restaurantului este de 400 de locuri în interior și 600 de locuri în grădina de vară.

Clădirea în care se află este pe lista monumentelor istorice din București.

Restaurantul este perfect pentru evenimente și un loc deosebit pentru nunțile în aer liber organizate în București.

Meniul s-a schimbat de-a lungul timpului în funcție de vremuri și tendințe, având acum specific pescăresc, fiind unul dintre puținele restaurante din București unde se consuma preparate realizate din pește proaspăt.

evenimente
speciale

Corporate

Restaurantul Pescăruș te ajută să organizezi cea mai reușită petrecere corporate pentru tine și echipa ta. 

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Pescăruș îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Pescăruș, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe