Restaurante evenimente corporate

Petrecerile corporate sunt la modă și fiecare companie face tot posibilul să găsească activități și locații cât mai deosebite pentru ca angajații să se simtă cu adevărat răsfățați.

La Restaurantul Pescăruș găsești stilul și eleganța de care ai nevoie, fiind locația ideală pentru petreceri corporate în București.

Avem un meniu modern, exclusivist, unde predomină preparatele din pește proaspăt, mâncărurile mediteraneene, platourile, burgerii, friptura sau cum ne place nouă să spunem... bucătăria portuară! Poți crea platoruri inedite sau meniuri speciale pentru angajați. Consilierii noștri îți stau la dispoziție cu idei pentru ca toată lumea să se simtă minunat. Am organizat foarte multe petreceri corporate, fie de Secret Santa, aniverasări de CEO, petreceri pentru departamente, baluri, petreceri tematice și știm care sunt așteptările invitaților.

Capacitatea restaurantului nostru este de 600 de locuri pe terasă și 400 în interior. Un mare avantaj îl reprezintă și faptul că restaurantul este în inima orașului și se poate ajunge ușor din orice loc al Bucureștiului, în plus priveliștea lacului și a parcului Herăstrău încântă pe toată lumea.
evenimente
speciale

Corporate

Restaurantul Pescăruș te ajută să organizezi cea mai reușită petrecere corporate pentru tine și echipa ta. 

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Pescăruș îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Pescăruș, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe