Vinuri care-ți vor da aripi și preparate asociate cu măiestrie, toate pentru o seară de neuitat!
Vinuri recomandate și prezentate de Somelierul Casei și Somelierul Cramei Sarica Niculițel.
MENIU
Welcome Drink – FREZZANTE ROSE BĂBEASCĂ NEAGRĂ, CAII DE LA LETEA, SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA
Antreu
Tartar de biban cu papaya
Vin asociat – ROSE CAII DE LA LETEA, SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA
Antrecu Cald
Tagliatelle cu roșii uscate, parmezan, creveți și măsline Kalamata
Vin asociat – ALIGOTE PRINCEPS, CAII DE LA LETEA, SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA
Fel Intermediar
Somon la piastră, servit cu tartă de mălai în crustă de parmezan și sos mediteranean
Vin asociat – TRILOGIE ÎN ALB, CAII DE LA LETEA, SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA
Fel principal
Piept de rață, cu portocale și sfeclă coaptă
Vin asociat – MIGALA ROȘU (FETEASCĂ NEAGRĂ, SYRAH ȘI PINOT NOIR), SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA
Desert
Biscotino cu mere caramelizate, servit cu înghețată de vanilie și sos de mango
Vin asociat – CUVEE ALB MIGALA (FETEASCĂ ALBĂ, FETEASCĂ REGALĂ, CHARDONNAY, ALIGOTE, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ), SARICA NICULIȚEL, DOBROGEA
250 lei / persoană
Rezervă aici: +40731.330.034 / rezervari@restaurantpescarus.ro